Redaktion & forfattere

Lederblog udgiver indlæg, der handler om eller relaterer sig til ledelse. Forfatterne tæller såvel redaktører fra Forlaget Andersen som eksterne bidragydere. Bloggens redaktion udvælger og redigerer indlæg.

(Erhvervshåndbøgerne fra Forlaget Andersen har egne redaktioner – læs mere om håndbøgernes redaktører her)

Redaktør for Lederblog.dk

Michael Jensen er direktør i Colea Consult, og arbejder med organisationsudvikling, strategisk sparring og lederudvikling på strategisk og taktisk niveau. Han har 25 års erfaring som leder i det private erhvervsliv, heraf de sidste 15 år i konsulentbranchen. Michael Jensen er uddannet cand.mag. i filosofi.

Michael Jensen er også redaktør for erhvervshåndbogen Visionær Ledelse, som udgives af Forlaget Andersen.

Kontakt Michael Jensen via e-mail

Forfattere hos Lederblog.dk

Rune_moms2_159x178Rune Grøndahl er Director hos Ernst & Young P/S, og rådgiver Danmarks største koncerner om moms og afgifter.

Han er desuden er redaktør for erhvervshåndbogen Moms, som udgives af Forlaget Andersen, og underviser i forlagets kursus om samme emne. Hele 3 gange er Rune kåret til Årets underviser i jura, økonomi og IT af kursusudbyderen Confex.

Kontakt Rune Grøndahl via email

pernille-hjortkjaer-pe3a-business-antropologiPernille Hjortkjær er direktør i PE3A BusinessAntropologi, som er et konsulenthus, der styrker videnvirksomheders gennemslagskraft.

Pernille Hjortkjær er uddannet antropolog fra Aarhus Universitet samt projektleder og procesleder. Hun er ICF-certificeret coach og derudover certificeret i en række personprofilværktøjer. De seneste ti år har hun arbejdet med at tilrettelægge og igangsætte forandringsprocesser hos ledere og virksomheder.

Kontakt Pernille Hjortkjær via email

Bjørn Rothaus er Managing Director i rådgivningsfirmaet Taktika, som hjælper sine kunder med at bruge økonomisk analyse til at opnå bedre udnyttelse af ressourcer, gribe muligheder og undgå faldgruber. Bjørn Rothaus er cand.polit. og har tidligere arbejdet for PA Consulting Group, Marsh Risk Consulting og senest PwC. Desuden er han redaktør for erhvervshåndbogen Risk Management.

Kontakt Bjørn Rothaus via email

Peter Korsaa<br /><br /> AndersenPeter Korsaa Andersen er stifter af og direktør for Forlaget Andersen. Han er uddannet cand.merc. fra CBS i København med speciale i International Marketing and Management. Han har flere års erfaring med forretningsudvikling, ledelse og kommunikation, og har blandt andet fungeret som produktchef hos Børsen Forum A/S.

Peter Korsaa Andersen er desuden medstifter og bestyrelsesmedlem i den internetbaserede kommunikationsvirksomhed Get2Press.

Kontakt Peter Korsaa Andersen via email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *