Vilkår for brug

Hos Lederblog.dk ønsker vi at:

  • Dele viden fra Forlaget Andersens erhvervshåndbøger for dermed at
  • Facilitere en kvalificeret debat om ledelse

Det er vores ønske, at den viden og debat, der stilles til rådighed via bloggen kan bruges af vores læsere i det daglige og overordnede arbejde med ledelse. I den forbindelse bør læsere holde sig for øje, at noget viden forældes hurtigt, og derfor kan indholdets relevans ændre sig over tid.

Lederblog.dk refererer og linker desuden til materiale hos tredjepart, og mens vi naturligvis kontrollerer at links virker, er det ofte tilfældet at web-adresser skifter eller fjernes. Hvis vi linker til downloads er disse testet af redaktionen, men det er ingen garanti for sikkerheden og alle downloads, der foretages af læseren er på eget ansvar.

Alle artikler eller uddrag af artikler fra Erhvervshåndbøger tilhører Forlaget Andersen og må ikke gengives uden tilladelse.

Ansvarsbegrænsninger
Indhold i artikler og andre indlæg på bloggen er alene udtryk for skribentens egen holdning og er ikke nødvendigvis udtryk for Lederblog.dk og/eller Forlaget Andersens holdninger.

Lederblog.dk, Forlaget Andersen samt redaktører og forfattere påtager sig intet ansvar for tab som følge af anvendelse af forlagets håndbøger og internetversioner. Det gælder både direkte og indirekte skader, forretningsmæssigt og økonomisk tab med videre, som kunden eller nogen andre påføres i forbindelse med brug af forlagets produkter. Det er således brugerens eget ansvar, hvis han eller hun anvender den information, der stilles til rådighed i forlagets håndbøger samt internetversioner af disse.

Alle priser er ekskl. moms og kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for trykfejl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *